Μοιράστηκαν τα δώρα της δράσης που διοργάνωσε ο Δήμος Ελευσίνας με το «Όλοι μαζί Μπορούμε» Δομές παιδιών και παιδιατρικά νοσοκομεία γέμισαν αγάπη

31 Δεκ 2021 10:40 AM
Κατηγορία: Πόλη

Εντός του Δεκεμβρίου, ο Δήμος Ελευσίνας σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» διοργάνωσαν μία άκρως επιτυχημένη δράση για τα παιδιά.

Η δράση αφορούσε στη συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη, με σκοπό να γίνουν οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές τους πιο όμορφες και χαρούμενες.

Η ανταπόκριση των πολιτών της Ελευσίνας και της Μαγούλας, καθώς και η προσφορά της Κατασκευαστικής Δημητρίου, που εδρεύει στη Μαγούλα αλλά και των εκδοτικών οίκων Ψυχογιός & Μίνωας, ήταν συγκινητική.

Μετά το πέρας της δράσης, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, καθώς και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ ανέλαβαν να μοιράσουν τα δώρα που συλλέχθηκαν, σε ιδρύματα και παιδιά.

Οι εργαζόμενοι των δύο υπηρεσιών μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Εύη Άνθη, και τη Διευθύντρια της Υπηρεσίας, Ζγαντζούρη Κωνσταντίνα, μερίμνησαν να μοιραστούν παιχνίδια και βιβλία στα παιδιά ευπαθών οικογενειών της Ελευσίνας και της Μαγούλας, τη "Φιλική Φωλιά", τα νοσοκομεία "Θριάσιο" (παιδιατρικό τμήμα), "Παίδων Αγία Σοφία", "Παίδων Πεντέλης" και στο "Κέντρο Βρεφών Μητέρα".  

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Χριστούγεννα και γιορτές, χωρίς τη χαρά των παιδιών, δεν γίνονται. Ο Δήμος μας στέκεται με κάθε τρόπο δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη, με σκοπό να μη σβήσει ποτέ το πολύτιμο χαμόγελό τους. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για ακόμη μία φορά, τους πολίτες της Ελευσίνας & της Μαγούλας, που έστω και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, συνέδραμαν όσο μπορούσαν, σε αυτήν τη δράση».