Έτοιμα τα σχολεία της Ελευσίνας και της Μαγούλας με το «πρώτο κουδούνι»

Alt
13 Σεπ 2022 8:41 AM
Κατηγορία: Πόλη

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμος Ελευσίνας «παρέδωσε» σε μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό όλες τις σχολικές μονάδες, ανανεωμένες, ευπρεπισμένες και καθαρές.

Όλο το προηγούμενο διάστημα και εκμεταλλευόμενοι κυρίως, την περίοδο του καλοκαιριού, τεχνική υπηρεσία, σχολικές επιτροπές και τμήμα καθαριότητας σε Ελευσίνα και Μαγούλα, φρόντισαν για την αποκατάσταση φθορών και τη δημιουργία ενός ασφαλούς, λειτουργικού και φιλικού περιβάλλοντος.

Αναλυτικά, πραγματοποιήθηκαν εσωτερικοί & εξωτερικοί χρωματισμοί, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων από LED, αποκατάσταση ζημιών, ευπρεπισμοί στους εξωτερικούς χώρους, διαμόρφωση νέων, σύγχρονων αιθουσών, ανακαίνιση σε υπάρχουσες αίθουσες και τουαλέτες, παράδοση νέου εξοπλισμού κ.α.

Ο Δήμος Ελευσίνας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, παραμένει σταθερά δίπλα στις ανάγκες της σχολικής κοινότητας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, φροντίζοντας για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και την ασφαλή παραμονή των παιδιών στα σχολεία τους.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του Δήμου μας και είχα τη χαρά να βρεθώ ανάμεσα σε πολλά παιδικά χαμόγελα! Με αισιοδοξία, υπό κανονικές επιτέλους συνθήκες, το σχολικό περιβάλλον είναι έτοιμο να υποδεχτεί τη σχολική κοινότητα και έχουμε προνοήσει, ως οφείλαμε, προκειμένου να ξεκινήσει η χρονιά όμορφα και φυσικά, με ασφάλεια. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμος μας και οι υπηρεσίες του θα βρίσκονται δίπλα σε κάθε ανάγκη μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος ή δυσλειτουργίας προκύψει. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας, καλή αρχή, καλή σχολική χρονιά, με πρόοδο, υπομονή και επιμονή».