Συνάντηση Δημάρχου Ελευσίνας με τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Alt
13 Δεκ 2021 12:54 PM
Κατηγορία: Αθλητισμός

Με τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ευάγγελο Λιόλιο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Μαγούλας Μενέλαος Μίχας και ο Πρόεδρος της Φιλοθέης Μαγούλας, Μελέτης Ρήγος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή καθώς επίσης και ζητήματα εξεύρεσης νέων χώρων άθλησης.

Ταυτόχρονα, συζητήθηκε και η ανάγκη σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου και Ομοσπονδίας, προκειμένου να υπάρξει στοχευμένη ανάπτυξη και αναβάθμιση του αθλήματος στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα.

Από πλευράς του, ο Δήμαρχος έκανε εκτενή ενημέρωση για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής αλλά και του υπεύθυνου φορέα για τους αθλητικούς χώρου, ΠΑΚΠΠΑ, όσον αφορά στην ανάπτυξη των υποδομών στον Δήμο, με χαρακτηριστικά παραδείγματα την αναβάθμιση των γηπέδων Ανδρέας Δασκαλάκης και Τάκης Βογιατζής.

Σημειώνεται, πως τα δύο γήπεδα έχουν υποστεί παρεμβάσεις τόσο στον αμιγώς αθλητικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια, που ανακατασκευάστηκαν πλήρως.

Για τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, ανέφερε: «Γίνεται μία σημαντική προσπάθεια αναβάθμισης των υπαρχόντων χώρων άθλησης του Δήμου μας, με τη βοήθεια φυσικά, του ΠΑΚΠΠΑ, που είναι και ο αρμόδιος φορέας για τους αθλητικούς χώρους. Η σύμπραξη με την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα συμβάλλει σημαντικά στους στόχους που έχουμε θέσει για την ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα, με την αγαστή συνεργασία και των αθλητικών μας συλλόγων».