Τηλεδιάσκεψη Δημάρχου Ελευσίνας με τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων ΥΠΕΝ με θέμα την αποχέτευση

Alt
21 Ιαν 2022 12:37 PM
Κατηγορία: Πόλη

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου και του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων ΥΠΕΝ, Μανώλη Γραφάκου, το πρωί της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου, ήταν το μείζον θέμα της αποχέτευσης, που ταλαιπωρεί εκατοντάδες σπίτια του Δήμου μας.

Από πλευράς Δημάρχου, κατέστη σαφής η άμεση ανάγκη υλοποίησης του έργου σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και ο συντονισμός όλων των απαραίτητων ενεργειών, σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ, για τις περιοχές που δεν έχει κατασκευαστεί δευτερεύον δίκτυο αλλά και για εκείνες, που διαθέτουν αλλά δεν είναι λειτουργικό, όπως επίσης, και για την περιοχή του Παραδείσου και του Αεροδρομίου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, ο Δήμαρχος θα επιδιώξει νέα σύναντηση και με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΥΔΑΠ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Γνωρίζω πολύ καλά πόσο έχουν ταλαιπωρηθεί οι πολίτες με το θέμα της αποχέτευσης. Σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την κλιμάκωση του αιτήματος άμεσης υλοποίησης του έργου, σε όλους του συναρμόδιους φορείς. Οι επαφές μας είναι ουσιαστικές και συνεχείς και θα συνεχίσουν να είναι μέχρι να φέρουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε».